Търсите уютен ресторант в Студенец, с богата кухня и добро обслужване? Заповядайте в ресторанта на хотел Спайдър Хаус и поставете едно добро начало на Вашата снежна ваканция. Преоткрийте приказната гледка към гостоприемните Родопи и белите писти по време на Вашата закуска или наслаждавайки се на уютна и изискана вечеря сред приятната атмосфера на ресторанта.

Привържениците на природата и спорта могат да се възползват от възможностите на Ресторант Spider’s House — Пампорово като една чудесна идея за вкусно хапване по време на ски ваканцията. Уникалното му местоположение и близостта до пистите и ски съоръженията го правят предпочитано място за любителите на зимните спортове.

Ресторантът се намира в ски център Студенец, в основата на писта «Стената». Разположен на две нива предлага много уют, топлина и прекрасна кухня. Ресторант Spider’s House — Пампорово предлага богато разнообразие ястия от българската национална кухня, европейската, местни родопски специалитети, специалитети на BBQ, десерти и др.

Ресторантът е идеалното място за приятен обяд с приятели, романтична вечеря с любим човек или прекарани страхотни мигове на чаша кафе преди да се впуснете в снежните приключения на пистите.

Голямата камина, топлата атмосфера с много дърво, любезният персонал и невероятно вкусната кухня са част от нещата, които ще ви накарат да се връщате при нас отново и отново!

Заповядайте! Бъдете наши гости!